Ystäväni Tiimiakatemia -kirja on julkaistu!

Reilu viikko sitten Ystäväni Tiimikatemia -kirja näki päivänvalon. Kirjan kannesta löytyi mun oma nimi, ja se jos joku oli kerrassaan kummalista. Vastahan me päätettiin, että kirja kirjotetaan?

20180130_162745 (1)
Ystäväni Tiimiakatemia -kirja, siinä se on ilmielävänä!

Mistä kirja kertoo?

Kirja on kirjoitettu 25-vuotiaan Tiimiakatemian kunniaksi, ja se sisältää 25 tarinaa täältä meiltä. Pääosassa jo valmistuneet tiimiakatemialaiset – muutaman nykyisen tiimiyrittäjän lisäksi – kertovat, millaista opiskelu on ollut. Kuten kirjan nimikin kertoo, kirjassa mukana olevat henkilöt vastaavat ystävänkirjamaisiin kysymyksiin. Ystävänä on tietenkin itse Tiimiakatemia.

Ystäväni Tiimiakatemia - Page 1
Esimerkiksi näitä kysymyksiä mietitään uudessa kirjassa.

Kansien välistä löytyy myös muutama tarina, jossa äänensä kuuluviin saa esimerkiksi ”maailman vanhin tiimivalmentaja”  Timo Lehtonen, Tiimiakatemialla äitiysvuosia viettäneet intomamat Annu ja Paula sekä lähes ensimmäisessä tiimissä aloittanut Vilma Mutka.

Ystäväni Tiimiakatemia - Page 2
Mun valmentajanakin toiminut Timo Lehtonen kuvaa tiimin kulkua tällä tavalla.

Miksi kirja kirjoitettiin?

Kirjotin kirjasta aikaisemminkin jo tänne blogipostaukseen ’Miä kirjotan kirjaa’. Sillon vielä mietittiin, onko meillä kustantaja ja etittiin juttuja kirjotettavaksi!

Kuten mainittu, Tiimiakatemialla on vuosia takana nyt jo 25 vuotta, ja kaikki on lähtöisin täältä Jyväskylästä. Tarinoita on kertynyt näiden vuosien aikana niin plajon, että oli aika koota niitä kirjojen kansien väliin. Siellä ne säilyvät ja tulevat kuulluksi niin nyt kuin seuraavien 25 vuodenkin jälkeen. 25 vuotta sitten asiat olivat niin eri tavalla, että sitä on edes vaikea käsittää.

Ystäväni Tiimiakatemia - Page 3
Vilma Mutkan tarina kirjassa alkaa näillä sanoilla. Kuinka ajat onkaan muuttuneet 1990-luvulta?

Kenelle kirja sopii ja mistä sen voi ostaa?

Ystäväni Tiimiakatemia on täynnä tarinoita, joten se sopii sekä Tiimiakatemiasta kiinnostuneelle että siellä opiskelleelle. Melkein mitään ei tarvitse etukäteen tietää, kunhan vain uskaltaahypätä kyytiin!

Kirjan voi tilata täältä!

Tue, lue ja nauti!

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s